Участниците ще бъдат разпределени в три възрастови групи, като стартът ще бъде даден в събота от 9.00 часа от най-малките футболисти на ДФК „Звездичка”.
Спортната надпревара се провежда за втора поредна година и заради големия интерес се налага разпределение на участниците по възрастови групи - деца, младежи до 18 г. и мъже.
Записването на желаещите да се включат във футболния турнир ще продължи до утре в 17,30 часа на игрището на плажа „Бургас-север”, където ще бъде проведена спортна техническа конференция. В 18 часа ще бъде изтеглен жребият за отборите в ресторант „Фиеста”.
Досега са записани около 30 отбора и се очаква броят им да нарасне. В събота и неделя на плажа буквално ще гъмжи от хора.
Организатори на турнира са Весислав Илчев, Footboll24, и концесионерът- фирма „Бургас бийч”. Основен спонсор на спортната проява е ресторант „Фиеста”. 

Към всички новини
 

Авторски права (c) 2012 на Бургас Бийч ООД. Всички права запазени. Репродукцията на цели или части от изображенията без изрично писмено разрешение от Бургас Бийч ООД е забранена.