Северният плаж в Бургас ще бъде домакин на турнир по волейбол. Състезанията започват от 20 юли и ще продължат до 22 юли включително. От фирмата концесионер съобщиха, че в турнира могат да се включат всички отпускари, които искат да премерят сили на едно от игрищата за плажен волейбол. В четвъртък, 19 юли ще се приемат записвания в турнира от северния плаж, където в отбори по двама, състезателите ще се борят за награди като стол-хамак, плажна кърпа, волейболна топка и комплект за плажен тенис.

Турнирите ще започват в 11.00, а победителите ще стават ясни в 19.00 часа. Отборите ще се състезават в три кръга, а двата най-добри тима ще се съревновават на Финала. Всяка игра ще се състои от 1 гейм, до 15 точки, с условие за 2 точки разлика за победа. През цялото време за доброто настроение на играчи и наблюдатели ще има свежа музика и студена Kamenitza Fresh Лимон и Грейпфрут. В морето пък на северния плаж ще бъде поставена надуваема мрежа за волейбол. Освен на пясъка, желаещите могат да премерят сили и във водата. Турнирът се организира с помощта на Каменица Фреш. 

Към всички новини
 

Авторски права (c) 2012 на Бургас Бийч ООД. Всички права запазени. Репродукцията на цели или части от изображенията без изрично писмено разрешение от Бургас Бийч ООД е забранена.