Първото Folk Sensation парти разбива с живи изпълнения и ударна доза миксове тази вечер в Бургас

Европейската парти поредица Sensation ще завладее и фолк средите, но не с хаус, а с горещи ритми. Преслава и Азис ще бъдат големите звезди на първото по рода си Folk Sensation парти у нас, което ще се вихри на Северния плаж в Бургас. Партито ще бъде с благотворителна цел. Събраната сума от продажбата на билети ще бъде дарена на семейства от Бургас с репродуктивни проблеми.

Домакините в морския град обещават да разбият стереотипите на попфолк купоните, като предложат ударна доза миксове, светлинно шоу и специалните живи изпълнения на Певците на годината Преслава и Азис, и други тени колеги. За водещ на събитието, организаторът на концерта Атанас Атанасов е поканил един от любимите наши български актьори Димитър Рачков.

 Мащабното парти ще бъде тази вечер, 19 август . Фолк маратонът стартира на метри от плажа Адам и Ева в 22.00 часа и ще продължи до ранни зори.

 

Към всички новини
 

Авторски права (c) 2012 на Бургас Бийч ООД. Всички права запазени. Репродукцията на цели или части от изображенията без изрично писмено разрешение от Бургас Бийч ООД е забранена.