Сезон 2012 ще бъде открит в Бургас 15 дни преди традиционната дата. Концесионерът се е запасил с огромно количество муниции и смята да предложи на града невероятно шоу. Ракети и огнени букети ще започнат да се изливат от моста точно в 22 часа на 1 юни и постепенно пламтящата дъга ще се мести към Евиния плаж, като финалът й ще бъде пред заведението „Фиеста“.

Организаторите са закупили разнообразни фойерверки от чужбина и ще окъпят брега в невиждана феерия. Красивата игра на светлини и сенки ще продължи половин час. Модерна музика ще се лее от всички тонколони, обясни концесионерът Атанас Атанасов, който смята да направи бургаския плаж най-красивият през това лято. За малките посетители има организирани игри, състезания с награди, а за родителите им утешение с бира. Заради огненото зарево концесионерът е предупредил Летището, а оттам ще уведомят всички пилоти, за да не се получи отклонение в полетите. За да гледат илюминациите, на брега ще се изсипят хиляди бургазлии и ранни летовници. Шоуто ще се записва от сателит, а после ще бъде показано на цял свят.

Засега синоптиците обещават хубаво време, но ако познаят, 1 юни ще е първият ден от последните 20, в който в Бургас не вали.

Към всички новини
 

Авторски права (c) 2012 на Бургас Бийч ООД. Всички права запазени. Репродукцията на цели или части от изображенията без изрично писмено разрешение от Бургас Бийч ООД е забранена.