Морски плаж Черноморец-централен  изпълни до ключ всички дадени от експертите указания

Морски плаж Черноморец-централен  изпълни до ключ всички дадени от експертите указания съгласно сключения договор за стопанисването му. Ивицата с площ 15 000 кв.м . е приведена в необходимото съгласно Закона състояние. Плажът е изцяло почистен и обезпаразитен. Има спасителни постове, флагова сигнализация, информацинни табла, квалифицирани лица, които отговарят за безопасността на плажуващите. Осигурени са нови кошчета за боклук и са ремонтирани всички душове. Има назначени медицински лица, които да реагират при необходимост, осигурена е и спасителна лодка.

Стриктно е спазено изискването 50 на сто от активната плажна площ да бъде предоставена за свободно ползване. Плажът е безопасен, чист и спокоен. Почистването на пясъка и заглаждането му се извършва ежедневно. В най-кратък срок ще бъде поставена рампа за достъп на инвалиди. Наемателят Атанас Атанасов каза, че през октомври тази година започва работа за реализацията на мега проект, който ще постави плажа в Черноморец в челна позиция и ще му отреди водещо място.

 

 

Към всички новини
 

Авторски права (c) 2012 на Бургас Бийч ООД. Всички права запазени. Репродукцията на цели или части от изображенията без изрично писмено разрешение от Бургас Бийч ООД е забранена.