Звезди ще пеят на благотворителен концерт в Бургас

"Бургас бийч" дарява събраните средства за ин витро процедури

Най-известните фолк звезди ще пеят на благотвортелен концерт на Северния плаж в Бургас. Музикалното шоу е организирано от наемателят на плажната ивица Атанас Атанасов и ще се състои на 19 август /неделя/ до култовия ресторант "Фиеста". На сцената ще излязат едни от най-обичаните поп-фолк изпълнители – Азис, Преслава и други техни колеги. Те ще пеят в подкрепа на дарителска кампания за подпомагане на двойки с репродуктивни проблеми, живеещи на територията на Бургас. Мегаконцертът започва точно в 22.00  часа на огромна 21-на метрова сцена на Северния плаж.  Благотворителната кампания ще премине под мотото „За повече детски усмивки с Надежда”. Събраната сума от билетите за концерта ще бъде дарена за процедури ин витро в една от най-успешните клиники и ще даде възможност да бъдат подпомогнати финансово семейства в борбата им за дете.

„Когато мислим в една посока, можем да успяваме. Ще се радвам, ако наистина успеем да помогнем и да осъществим още много мечти”, каза Атанасов. Организаторът призова всички бургазлии и гости на града да дойдат на концерта, не само да се забавляват, но и да подкрепим заедно кампанията за нашите съграждани. Цената на билета е 20 лева. Мястото е Северния плаж в Бургас до ресторант "Фиеста" и клуб „White Flight”.

 

Към всички новини
 

Авторски права (c) 2012 на Бургас Бийч ООД. Всички права запазени. Репродукцията на цели или части от изображенията без изрично писмено разрешение от Бургас Бийч ООД е забранена.