Любимият комик на цяла България Димитър Рачков ще застане на една сцена с кралят на поп-фолка Азис и и звездната му колежка Преслава. Тримата ще участват в мегашоу на северния плаж в Бургас тази неделя, 19-ти август. Рачков ще влезе в амплоато си на водещ и ще забавлява гостите на купона с много хумор и свежи забивки. Азис и Преслава пък ще изпеят най-големите си хитове за бургаската публика и ще веселят своите фенове до зори. Концертът ще се състои на гигантска сцена, дълга 21 метра до култовия ресторант "Фиеста" на Северния плаж в Бургас. Мегашоуто със светлинни ефекти ще бъде най-грандиозното музикално събитие този сезон край морето. Концертът е организиран от концесионерът на Северния плаж Атанас Атанасов с благотворителна цел. Бизнесменът обяви, че всички средства събрани от продажбата на билети ще бъдат дарени в една от най-успешните ин-витро клиники и ще бъдат използвани за лечение на двойки с репродуктивни проблеми от Бургас.  Мегаконцертът започва точно в 22.30  часа и ще премине под мотото „За повече детски усмивки с Надежда”.

Мястото е Северният плаж в Бургас до ресторант "Фиеста" и клуб „White Flight”.

Призоваваме всички бургазлии и гостите на града да се включат в купона. Нека прекараме една незабравима нощ, да се забавляваме и да дадем заедно шанс на повече хора в борбата им да създадат живот!

Нека си подадем ръка за повече детски усмивки с Надежда!

 

Към всички новини
 

Авторски права (c) 2012 на Бургас Бийч ООД. Всички права запазени. Репродукцията на цели или части от изображенията без изрично писмено разрешение от Бургас Бийч ООД е забранена.