С 30 минутно пиротехническо шоу беше открит официално плаж «Бургас-север». Огнената симфония започна от моста в 22 часа снощи по протежението на цялата плажна ивица и приключи пред ресторант «Фиеста» с мощни залпове и светлини, които едновременно извираха като фонтан от земята и се разбиваха в небето. Мощната заря и уникалниятсценарий за пиротехническото шоу са подарък за бургазлии от концесионера на плажа Атанас Атанасов. Цялата плажна ивица беше пълна с хора, които станаха съпричастни на огнената магия, а други заемаха предварително стратегически позиции да запечатат с фотоапарати и камери различните светлинни фигури.

Цял ден в чест на откриването се лееше бира по 50 ст. Празникът започна още около 17 часа с клоуни, балони и много игри за най-малките. 30 деца в неравностойно положение бяха специални гости на концесионера и получиха много подаръци за празника. 

Източник и снимки: burgasplus.com

Към всички новини
 

Авторски права (c) 2012 на Бургас Бийч ООД. Всички права запазени. Репродукцията на цели или части от изображенията без изрично писмено разрешение от Бургас Бийч ООД е забранена.