Фирма “Бургас Бийч”, която стопанисва Северен плаж - Бургас обявява, че поставя началото на благотворителна инициатива. Кампанията ще премине под мотото “Искам да помогна” и стартира на 8 април 2013 г. Инициативата на “Бургас Бийч” идва като отговор на призива на служебния премиер Марин Райков, който неотдавна призова бизнес средите да помогнат с каквото могат на своите сънародници, които са в най-тежко финансово положение. Имаме добрата воля да откликнем според възможностите си. 

От името на “Бургас Бийч” ще бъдат раздадени 3 000 кг месни продукти и 1 000 кг млечни продукти. Акцията ще стартира на 8 април. Хората, които ще получат помощта, ще бъдат определени със съдействието на социалните служби. Решихме да потърсим тяхната помощ, за да предотвратим опити за злоупотреби и опорочаване на кампанията. Организацията на кампанията “Искам да помогна” е в самото начало и за всички подробности ще ви информираме своевременно, веднага след като бъдат уточнени.

Предстои да бъде уточнен броят на хората, които ще подпомогнем, часовете в които ще бъдат раздавани хранителните продукти, мястото и начинът, по който ще се случи това, както и упражняването на надежден контрол.

Към всички новини
 

Авторски права (c) 2012 на Бургас Бийч ООД. Всички права запазени. Репродукцията на цели или части от изображенията без изрично писмено разрешение от Бургас Бийч ООД е забранена.