Азис и Преслава ще взривят с горещ купон утре Северния плаж в Бургас

Димитър Рачков ще разсмива гостите на "FULL FOLK SENSATION 2012" до зори  

Най-обичаните фолк-звезди Азис и Преслава вдигат мегаконцерт за своите фенове утре вечер на Северния плаж в Бургас. Двамата обещават най-горещото парти на лято 2012. Азис и Преслава ще взривят сцената под звездите точно в 22.00 часа в неделя /19-ти август/. Заедно с фолк-идолите публиката ще забавлява и най-добрият водещ Димитър Рачков.  Звездите са подготвили уникално шоу на Северният плаж. Специално за Азис и Преслава ще бъде издигната гигантска сцена върху пясъка, дълга 21 метра.  Мястото на концерта вече е известно- до ресторант „Фиеста“ и клуб „White Flight”.  Любимият комик на цяла България Димитър Рачков, кралят на поп-фолка Азис и и звездната му колежка Преслава ще забавляват гостите до зори. "Това ще бъде незабравима нощ за всички, които се включат в купона на брега на морето", обещават организаторите. Концертът ще бъде комбиниран с невероятно светлинно шоу. Концертът "FULL FOLK SENSATION -2012" е организиран от концесионерът на Северния плаж Атанас Атанасов с благотворителна цел. Бизнесменът обяви, че всички средства събрани от продажбата на билети ще бъдат дарени в една от най-успешните ин-витро клиники и ще бъдат използвани за лечение на двойки с репродуктивни проблеми от Бургас. Мегаконцертът ще премине под мотото „За повече детски усмивки с Надежда”.
Мястото е Северният плаж в Бургас до ресторант „Фиеста“ и клуб „White Flight”. Билетите са с цена 20 лева и ще се продават на входа.
Организаторите отправят покана към всички бургазлии и гостите на града да се включат в купона. Нека прекараме една незабравима нощ, да се забавляваме и да дадем заедно шанс на повече хора в борбата им да създадат живот!
Нека си подадем ръка за повече детски усмивки с Надежда!

 

Към всички новини
 

Авторски права (c) 2012 на Бургас Бийч ООД. Всички права запазени. Репродукцията на цели или части от изображенията без изрично писмено разрешение от Бургас Бийч ООД е забранена.